شنبه 16 آبان 1405
تاریخ : شنبه 16 آبان 1405
کد 12818

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی پاکدشت

فرماندار پاکدشت از آماده‌باش کامل و شبانه‌روزی دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان این شهرستان در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت، محمدمهدی قمی با اشاره به هشدارهای صادرشده از سوی سازمان هواشناسی و مدیریت بحران استان اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، از بعدازظهر روز شنبه شاهد تشدید بارش‌ها در استان تهران خواهیم بود و احتمال وقوع سیلاب‌های ناگهانی، طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر، بارش برف و کولاک در ارتفاعات و انسداد محورهای کوهستانی وجود دارد.

وی افزود: با توجه به شرایط پیش‌رو و به‌منظور پیشگیری از خسارات احتمالی و با تأکید بر ضرورت حفظ آمادگی دستگاه‌ها، تمامی مجموعه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان شهرستان تا پایان روز سه‌شنبه در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند و مرخصی مدیران و نیروهای عملیاتی و موردنیاز نیز در این بازه زمانی لغو شده است.

فرماندار پاکدشت با تأکید بر ضرورت حضور مستمر مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل خدمت تصریح کرد: رؤسای ادارات موظف‌اند به‌صورت شبانه‌روزی بر آمادگی نیروهای انسانی، ماشین‌آلات، تجهیزات و امکانات تحت مدیریت خود نظارت داشته باشند و در صورت بروز هرگونه حادثه، اقدامات لازم را بدون وقفه انجام دهند.

قمی ادامه داد: بازدید و ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز، لایروبی و رفع موانع احتمالی در مسیر عبور روان‌آب‌ها، بررسی وضعیت کانال‌ها، مسیل‌ها، پل‌ها و معابر مستعد آب‌گرفتگی و همچنین آماده‌سازی ماشین‌آلات سنگین، خودروهای امدادی و تجهیزات تخلیه آب از جمله اقدامات ضروری دستگاه‌های مسئول است.

وی با اشاره به پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا در روزهای آینده خاطرنشان کرد: مطابق پیش‌بینی‌های هواشناسی، دمای هوا تا روز سه‌شنبه به‌طور میانگین بین پنج تا ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت؛ ازاین‌رو شهروندان باید ضمن توجه به هشدارهای هواشناسی، تمهیدات لازم را برای مواجهه با شرایط جوی پیش‌رو در نظر بگیرند.

فرماندار شهرستان پاکدشت از شهروندان خواست از ترددهای غیرضروری، به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و مناطق مستعد سیلاب، خودداری کنند و از توقف، اسکان و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و کانال‌های عبور آب به‌طور جدی بپرهیزند.

محمدمهدی قمی در پایان تأکید کرد: صیانت از جان و مال شهروندان اولویت اصلی مدیریت شهرستان است و تمامی دستگاه‌های مسئول موظف‌اند با حداکثر ظرفیت و آمادگی عملیاتی، نسبت به پیشگیری از حوادث احتمالی و ارائه خدمات فوری به شهروندان اقدام کنند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 16 آبان 1405
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 2
Aa