پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 14 ارديبهشت 1405
کد 12772

استقرار شبانه میزخدمت مسئولان شهرستان پاکدشت در شریف آباد

سرپرست فرمانداری پاکدشت گفت :توسعه پایدار، بدون مشارکت فکری و عملی مردم، امری دست‌نیافتنی است.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت ،طبق روال هر شب،برنامه دیدار مردمی محمد مهدی قمی سرپرست فرمانداری شهرستان پاکدشت روز یکشنبه با حضور حجت الاسلام والمسلمین خداپرست امام جمعه شریف آباد ،مسئولان قضایی، کرمی بخشدار ،حسینی شهردار شریف آباد و مدیران دستگاههای خدماتی شهرستان در محل میدان ولی عصر عج برگزار شد، و این برنامه، بیش از آنکه صرفا بر مشکلات تمرکز کند، فرصتی بود برای طرح دیدگاه‌هایی که می‌تواند مسیر توسعه بخش شریف آباد را هموار سازد.

سرپرست فرمانداری پاکدشت ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم در تجمعات بیعت با مقام معظم رهبری گفت:مجموعه فرمانداری با اولویت قرار دادن «شنیدن صدای مردم»، به دنبال ایجاد بستری است که در آن، شهروندان نه تنها شنیده شوند، بلکه در فرآیند یافتن راه‌حل‌ها نیز مشارکت فعال داشته باشند.

قمی اظهار کرد: «حضور شبانه اقشار مختلف در میزخدمت و ارائه راهکار» و استقبال مدیران از «نقدپذیری»، نشان‌دهنده این تحلیل است که توسعه پایدار، بدون مشارکت فکری و عملی مردم، امری دست‌نیافتنی است.

وی ادامه داد: برپایی میز خدمت در محل تجمعات شبانه مردم در مناطق مختلف، از مصلاها و مساجد گرفته تا محلات و روستاها، تنها راهی برای دسترسی آسان‌تر نیست، بلکه فرصتی است تا ایده‌ها و پیشنهادهای مبتنی بر شناخت عمیق از نیازهای محلی، جمع‌آوری و مورد بررسی قرار گیرد. این رویکرد، نشان می‌دهد که مدیریت شهرستان، مردم را نه صرفاً دریافت‌کننده خدمات، بلکه «سهیم و شریک » در فرآیند توسعه می‌داند.

قمی با تاکید بر رعایت جدی «تکریم ارباب رجوع» توسط تمام ادارات افزود : این مهم نیز گامی دیگر در جهت تقویت این مشارکت است؛ چرا که ایجاد فضایی مبتنی بر احترام و اعتماد، زمینه را برای همکاری‌های سازنده و خلاقانه فراهم می‌آورد. با این رویکرد، مشکلات شهرستان نه تنها از بالا به پایین، بلکه با هم‌فکری و هم‌افزایی از پایین به بالا نیز مورد بررسی و حل‌وفصل قرار خواهند گرفت.

 سرپرست فرمانداری پاکدشت تصریح کرد: با اتکا به خرد جمعی و ظرفیت‌های نهفته در بطن جامعه، می‌توان گام‌های مؤثری در جهت رفع موانع و دستیابی به اهداف توسعه‌ای این شهرستان برداشت.
 
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 14 ارديبهشت 1405
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 5
Aa