شنبه 22 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 16 آذر 1404
کد 12679

تأکید فرماندار پاکدشت بر رسیدگی به مطالبات و توسعه عدالت‌محور روستاها در هفدهمین سفر روستایی

در ادامه سفرهای روستایی فرماندار پاکدشت و در راستای تأکید دولت چهاردهم و استاندار تهران بر توسعه عدالت‌محور و آبادانی روستاها و رسیدگی به مطالبلات مردمی، هفدهمین سفر روستایی مهدی حیدری به روستای آلوئک و کلین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاکدشت، مهدی حیدری در هفدهمین سفر روستایی خود که این بار به روستای آلوئک و کلین انجام شد، با تأکید بر رویکرد عدالت‌محور دولت چهاردهم و سیاست‌های استاندار تهران در زمینه توسعه متوازن و حل مسائل روستایی اظهار داشت: سفرهای روستایی به‌صورت مستمر و میدانی انجام می‌شود و هدف اصلی ما پیگیری دقیق مصوبات، نظارت بر اجرای طرح‌ها و رسیدگی به مطالبات به‌حق مردم شریف روستاهاست و معتقدیم که با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و مشارکت فعال مردم، بخش زیادی از مشکلات قابل رفع است.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم و چهره‌به‌چهره با مردم افزود: این دیدارهای بی‌واسطه، زمینه‌ای ارزشمند برای شنیدن نظرات، دغدغه‌ها و درخواست‌های اهالی است و بدون تردید تأثیر بسزایی در تسریع روند حل مشکلات روستاییان خواهد داشت.

در این نشست مردمی که با حضور نماینده مردم در مجلس، بخشدار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و جمعی از اهالی روستا برگزار شد، مهم‌ترین مسائل و مشکلات روستای آلوئک مورد بررسی قرار گرفت. موضوعاتی همچون بازنگری طرح هادی روستا، مسائل مربوط به حریم راه، مطالبات گذشته از شهرداری شریف‌آباد، انتن دهی خطوط تلفن همراه، مشکل آب شرب، نصب تابلو و علائم ورودی روستا از جمله موارد مطرح‌شده توسط اهالی بود.

فرماندار پاکدشت پس از استماع گزارش‌ها و درخواست‌های مردم، دستورات لازم را برای رسیدگی فوری و پیگیری دقیق هر یک از موارد صادر کرد و تأکید نمود که نتایج و مراحل اجرای مصوبات در سفرهای بعدی به‌صورت میدانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در راستای خدمات رسانی بهتر مدیران به مردم ،برنامه دیدارهای مردمی مسئولان در روستا‌های بخش مرکزی و شریف‌آباد به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و مصوبات این دیدارها به صورت جدی پیگیری خواهد شد.

اهالی روستای آلوئک و کلین نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حضور مستمر و بی‌واسطه فرماندار در مناطق روستایی،  این اقدام را خدمتی ارزشمند در راستای رفع مشکلات و تحقق مطالبات مردم دانستند.
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 آذر 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 5
Aa