جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : پنجشنبه 24 مهر 1404
کد 12610

جلسه هماهنگی اعزام کاروان راهیان نور شهرستان پاکدشت برگزار شد

معاون سیاسی فرمانداری پاکدشت در جلسه هماهنگی راهیان نور بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها در اعزام کاروان‌ راهیان نور تاکید کرد.
به‌ گزارش روابط‌عمومی فرمانداری پاکدشت، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی اعزام کاروان‌های راهیان نور، به ریاست محمدمهدی قمی معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان پاکدشت و با حضور سایر اعضا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.

در این نشست،قمی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری پاکدشت با اشاره به اهمیت حضور اقشار مختلف مردم به‌ویژه جوانان در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، بر لزوم همکاری و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی در این زمینه تأکید کرد و گفت: حضور در مناطق عملیاتی دفاع مقدس موجب انتقال و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌شود و اثرات عمیقی بر تقویت روحیه ملی، انسجام اجتماعی و هویت انقلابی نسل جوان دارد.

وی افزود: تداوم حرکت فرهنگی راهیان نور، نیازمند هم‌افزایی همه نهادها و پشتیبانی کامل دستگاه‌ها از برنامه‌های فرهنگی مرتبط با این حوزه است.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری پاکدشت در ادامه به آمار اعزام کاروان‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، بیش از ۵۰۰ نفر (دانش‌آموزان دختر و پسر) از شهرستان پاکدشت در قالب ۸ دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شدند و برای امسال نیز ۱۶ دستگاه‌ها اتوبوس برای اعزام دانش‌آموزان دختر و پسر در نظر گرفته شده است.

در ادامه، ضمن تأکید بر پشتیبانی همه ادارات از فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با راهیان نور، وظایف هر دستگاه مشخص و در قالب صورت‌جلسه‌ای مصوب و ابلاغ گردید.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 24 مهر 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 4
Aa