جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 16 تير 1404
کد 12526

معاون برنامه ریزی فرمانداری پاکدشت بر رعایت مسائل بهداشتی و تنظیم ساعات پخت نانوایی‌ها برای ارتقای کیفیت سلامت عمومی تاکید کرد

معاون برنامه ریزی فرمانداری پاکدشت در جلسه کارگروه آرد و نان بر رعایت مسائل بهداشتی و تنظیم ساعات پخت نانوایی‌ها برای ارتقای کیفیت سلامت عمومی تاکید کرد.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری پاکدشت، جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان پاکدشت به ریاست امید میردار سلطانی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، روز دوشنبه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارشناسان مرتبط با محوریت پیگیری مصوبات جلسات قبل و بررسی درخواست‌های واصله برگزار شد.

در این جلسه، موضوعات مرتبط با تأمین، توزیع، کیفیت و نظارت بر نان و آرد، تنظیم ساعات پخت نانوایی‌ها و رعایت مسائل بهداشتی در سطح نانوایی‌های شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کارگروه با ارائه گزارش‌هایی، به بیان چالش‌ها و راهکارهای موجود پرداختند و تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ضمن تقدیر از فعالیت نانوایی‌ها در شرایط جنگ تحمیلی دوازده روزه اظهار داشت: در ایامی که تامین مایحتاج ضروری به مهمترین دغدغه شهروندان تبدیل شده بود، نانوایی‌ها با همکاری و همدلی و با وجود چالش‌ها، به خوبی وظیفه خود را انجام دادند و توانستند نیاز مردم را تأمین کنند و این قابل تقدیر است.

وی همچنین به ضرورت نظارت مستمر و دقیق توسط عوامل ذیربط بر عملکرد واحدهای خبازی سطح شهرستان و همچنین اجرای قاطع اقدامات قانونی در مواجهه با نانوایان متخلف، تاکید کرد.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 16 تير 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 0
Aa