جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 12 خرداد 1404
کد 12504

معاون سیاسی فرمانداری پاکدشت بر ساماندهی اتباع در شهرستان تاکید کرد

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری پاکدشت گفت: اجرای برنامه‌های ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی با هدف کاهش جرایم مرتبط امری لازم و ضروری است.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری پاکدشت، جلسه کمیته ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی شهرستان پاکدشت روز یکشنبه به ریاست محمدمهدی قمی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری و با حضور دستگاههای مربوطه با محوریت رسیدگی به امور اتباع و مهاجرین خارجی و ابلاغ عدم به کارگیری اتباع خارجی غیرقانونی در واحدهای تولیدی و کارگری سطح شهرستان، در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری پاکدشت با تأکید به ساماندهی اتباع خارجی در سطح شهرستان گفت: براساس قوانین وضع شده هرگونه اشتغال و استخدام اتباع خارجی غیر مجاز تخطی از قانون محسوب شده و با کارفرمایان متخلف برابر قوانین برخورد خواهد شد و هرگونه واگذاری، رهن و اجاره واحد های صنفی، منازل، تجاری و خدماتی به اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع می باشد.

محمد مهدی قمی بر وحدت رویه تمامی دستگاه‌ها در برخورد با حضور اتباع در شهرستان تاکید کرد و افزود: باید با برنامه‌ريزی دقیق و هدفمند و تدوین طرح در زمینه تعیین تکالیف دستگاه‌ها در زمینه شناسایی و ساماندهی اتباع غیرمجاز اقدام شود و دستگاه‌های ذیربط موظف به همکاری در این امور هستند.

وی اظهار داشت: ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی طبق چهارچوب مشخص شده و باتوجه به قوانین و دستورالعمل‌ها و با هماهنگی دستگاهای ذیربط در حال انجام است.

در این جلسه موانع و چالش‌های پیرامون حوزه اتباع بیگانه غیر مجاز و چگونگی اشتغال و بکارگیری آن‌ها در برخی از مشاغل خاص و نحوه ساماندهی مورد بحث و تبادل نظر اعضای کار گروه قرار گرفت و مقرر شد با تقویت گشت های مشترک نیروی انتظامی با همکاری سایر دستگاه در سطح شهرستان بویژه در شهرک‌های صنعتی و کارگاه‌ها اقدام شود.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 12 خرداد 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 0
Aa