جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 14 ارديبهشت 1404
کد 12465

پیگیری مسائل مردم در سلسله دیدارهای عمومی و چهره به چهره مسئولین با مردم

در راستای سیاست های دوات چهردهم و همزمان با سفر استاندار به پاکدشت دیدار مردمی و بدون واسطه در مصلی پاکدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاکدشت، همزمان با سفر معتمدیان استاندار تهران به شهرستان پاکدشت برنامه دیدار مردمی با حضور شرفی مدیر کل بازرسی استانداری تهران،احمدی معاون ارتباطات مردمی استانداری تهران، اسدی نیا سرپرست بخشداری مرکزی پاکدشت، خراسانی رئیس اداره بازرسی فرمانداری پاکدشت، مدیرکل و مدیران دستگاه های اجرایی استان تهران و شهرستان پاکدشت ، بسیج ادارات در مصلی امام خمینی (ره) در راستای رسیدگی به مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردمی برگزار شد.

این دیدارهای چهره به چهره در راستای خدمات‌رسانی شایسته به مردم شهرستان و ارائه خدمات مشاوره‌ای، پاسخگویی و پیگیری مشکلات آنان در راستای تاکیدات رئیس جمهور و استاندار برنامه‌ریزی و برگزار شد.

شایان ذکر است، عمده مطالبات مردم در حوزه مشکلات با دستگاه های اجرایی، رسیدگی و پاسخگویی  به موقع دستگاه های خدمات رسان ،شهرداری ها، مساعدت های مالی و تسهیلات، عمرانی، اشتغال، مشکلات شخصی، اراضی، کشاورزی و آب بوده که به منظور رسیدگی و با در نظر گرفتن مسائل قانونی با ثبت درخواست بصورت آنلاین و صدور دستورات لازم برای پیگیری مشکلات مردم تا حصول نتیجه صادر شد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 ارديبهشت 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 0
Aa