جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
کد 12457

لزوم‌ تدوین برنامه‌ای هدفمند برای توسعه حوزه حمل و نقل شهرستان پاکدشت

مسئول هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بر لزوم تهیه و تدوین برنامه‌ای هدفمند به منظور توسعه حمل‌ونقل عمومی با خروجی مطلوب و تسهیل در تردد شهروندان تاکید کرد.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری پاکدشت، نخستین جلسه شورای هماهنگی حمل ونقل و ترافیک شهرستان در سال 1404 روز یکشنبه به ریاست رشیدیان مسئول هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور بخشداران و سایر اعضای شورا با موضوع بررسی کرایه حمل‌ونقل نقل عمومی و پیگیری مصوبات گذشته در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

رشیدیان در ابتدای جلسه با اشاره به بساط وانت بارها در حاشیه بزرگراه امام رضا علیه السلام و ورودی شهرستان افزود: با توجه به ترانزیتی بودن مسیر و تردد هزاران خودرو از این مسیر، بساط وانت بارها علاوه بر اخلال در ترافیک یکی از موارد موثر در ایجاد تصادفات است که ضرورت ساماندهی آن‌ها در دستور کار شورای هماهنگی حمل و نقل و ترافیک شهرستان قرار گرفت.

در ادامه هم گزارشات و پیشنهادات اعضای شورای ترافیک برای بهبود وضعیت تردد شهری و کاهش ترافیک مطرح شد و مقرر گردید در زمان تعیین شده اقدامات لازم برای تسهیل در عبور و مرور و کاهش مشکلات ترافیکی انجام شود.

گفتنی است؛ موضوعات دیگری همچون خط‌کشی معابر، نصب سرعت‌کاه در نقاط پُرخطر، تعیین و سهولت در پرداخت نرخ کرایه قانونی، تعریض جاده‌های مواصلاتی و ....نیز در دستور کار این جلسه قرار گرفت.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 0
Aa