جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
کد 12455

تأکید سرپرست فرمانداری پاکدشت بر لزوم تعیین تکلیف وضعیت شهرک صنعتی پایتخت

سرپرست فرمانداری پاکدشت با اشاره به قرار گرفتن شهرک صنعتی پایتخت در محدوده جغرافیایی این شهرستان، خواستار تعیین تکلیف وضعیت اداری و مالی این شهرک شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری پاکدشت، مهدی حیدری در جریان بازدید مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور از شهرک صنعتی پایتخت اظهار کرد: این شهرک به لحاظ تقسیمات کشوری در محدوده استان تهران و شهرستان پاکدشت واقع شده است، اما مالیات و عوارض ناشی از فعالیت آن به استان سمنان اختصاص می‌یابد.
سرپرست فرمانداری پاکدشت گفت: یکی از اولویت‌های ما در سال جدید در راستای تحقق شعار سال توجه به موضوع سرمایه‌گذاری است و این امر ما را بر آن داشت تا با الویت قرار دادن حوزه تولید و سرمایه‌گذاری به صورت ویژه اقدام کنیم.

مهدی حیدری اظهار داشت؛ شهرستان پاکدشت با احتساب شهرک صنعتی پایتخت، چهار شهرک صنعتی بزرگ و مهم کشور که تحت مدیریت اداره کل شهرک‌های صنعتی استان تهران است را در حوزه سرزمینی خود،جای داده است.

وی افزود: ما در شرایطی کار را پیش می‌بریم که مشکلات و موانع بسیاری بر سر راه تولیدکنندگان قرار دارد و تلاش کردیم با الویت قرار دادن مسائل و مشکلات صنعتگران، بخش زیادی از آن‌ها را با پیگیری در جلسات مهم استانی حل و فصل کنیم که در آخرین جلسه برگزار شده با حضور معاون امور اقتصادی استانداری و اعضای ستاد تسهیل شهرستان، مشکلات بیش از ۲۰ واحد تولیدی مرتفع و در حال انجام است.

حیدری تصریح کرد: بسیاری از صنعتگران و تولیدکنندگانی که در شهرک صنعتی پایتخت فعالیت دارند برای رفع مشکلات خود به ما مراجعه می‌کنند، با این حال، محدودیت‌های ناشی از تقسیمات کشوری مانع رسیدگی کامل به خواسته‌های آنان شده است.

وی افزود: با تعیین وضعیت توسط اداره کل تقسیمات کشوری اگر این شهرک در حوزه کاری شهرستان قرار بگیرد دست ما برای رفع مشکلات و پاسخگویی به آن‌ها باز است.

وی با بیان اینکه این شهرک در محدوده جغرافیایی شهرستان پاکدشت قرار گرفته اما امتیازات آن به استان سمنان اختصاص می‌یابد،افزود: امکاناتی نظیر شبکه‌های آب و برق و مهم‌تر از آن ارائه خدمات توسط مدیریت شهرک‌های صنعتی استان تهران به این شهرک است اما متأسفانه استان سمنان پاسخگویی مناسبی ندارد و این موضوع موجب ایجاد اختلال در روند صدور مجوزها، خدمات بانکی و پاسخگویی به نیازهای تولیدکنندگان شده است.

وی ادامه داد: با احترام به تمامی همکاران در استان سمنان میخواهیم تا مدیریت کامل شهرک صنعتی پایتخت را از نظر قانونی و رسمی و با توجه به تقسیمات کشوری در اختیار مدیریت استان تهران قرار دهد تا ما با توان بیشتر و سیاست‌های خوبی که پیش‌بینی کرده‌ایم بتوانیم مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی و صنعتی را مرتفع و عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران کنیم.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 7 ارديبهشت 1404
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 0
Aa