سرپرست فرمانداری پاکدشت گفت: با توجه در پیش بودن فصل گرما و به منظور صرفهجویی در مصرف انرژی برق، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف ضروری است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، برنامه دیدار مدیر عامل و اعضای هيئت مدیره نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت با مهدی حیدری سرپرست فرمانداری پاکدشت روز شنبه در محل فرمانداری برگزار شد.
این دیدار به منظور هماندیشی در جهت تحقق سیاستهای دولت چهاردهم در بحث جایگزینی انرژی تجدید پذیر و رفع ناترازی های برق در قالب افزایش تولید نیروگاه برگزار شد.
سرپرست فرمانداری پاکدشت با اشاره به ابلاغ ریاست محترم جمهور و برنامهریزی صورت گرفته اظهار داشت: باید با استفاده از سرمایهگذاری بخش خصوصی و تولیدکنندگان بویژه در شهرکهای صنعتی با نصب سیستم پنل خورشیدی، وابستگیهای بخش برق را کاهش دهیم تا شاهد پایداری شبکه و افزایش تولید و رضایتمندی مردم در این زمینه باشیم.
وی افزود: با توجه به درپیش بودن فصل گرما باید تدابیر لازم برای تامین برق مورد نیاز شهرستان اندیشیده شود و همچنین آموزش و فرهنگسازی لازم نیز برای مصرف بهینه در دستور کار قرار گیرد.
مهدی حیدری با اشاره به درخواست نیروگاه سیکل ترکیبی برای سرمایهگذاری در بخش نیروگاه خورشیدی افزود: در راستای سیاست دولت وفاق ملی، مجموعه فرمانداری با همکاری و استقبال از این اقدام بهمنظور تسریع در آماده سازی از طریق واگذاری زمینهای منابع ملی برای این سرمایهگذاری مهم در جهت رفع کمبود و ناترازی برق پیشگام خواهد بود.