جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 8 اسفند 1403
کد 12396

دیدار سرپرست فرمانداری با مدیر منطقه برق پاکدشت

سرپرست فرمانداری پاکدشت، مردم را به پیوستن به پویش دو درجه کمتر در مصرف انرژی دعوت کرد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت،سرپرست فرمانداری شهرستان پاکدشت روز یکشنبه و در نشست با مدیر برق منطقه پاکدشت با اشاره به ضرورت صرفه جویی انرژی در حوزه های مختلف اظهار داشت: صرفه‌جویی مهم‌ترین مؤلفه برای عبور از کمبود حامل‌های انرژی است که با توجه به فصل سرما و لزوم صرفه‌جویی ضمن توجیه مصرف‌کنندگان باید این فرهنگ‌سازی نیز صورت گیرد تا با قطعی آن‌ها روبه‌رو نشویم.

مهدی حیدری افزود: لازم است در مدیریت مصرف انرژی در حوزه صنایع برنامه ریزی لازم صورت پذیرد تا صنایع آسیب کمتری از کمبود برق داشته و از روشهای جایگزین تامین انرژی مورد نیاز استفاده کنند، پس ضروری است در این زمینه دستگاه های متولی پیگیری لازم را داشته باشند.

سرپرست فرمانداری پاکدشت ضمن قدردانی از مشارکت هوشمندانه مردم و تولیدکنندگان در بحث ناترازی انرژی افزود: با توجه به ظرفیتهای ممتاز شهرستان پاکدشت در بخش گل و گیاه و صنعت و استقرار هزاران واحد تولیدی در بخشهای مختلف،برنامه ریزی منسجم و اهتمام جدی در توسعه زیرساخت‌های انرژی به ویژه اجرای سیاستهای دولت چهاردهم در بخش انرژیهای تجدید پذیر می بایست به صورت جدی در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

وی به ناترازی منابع و مصارف انرژی و به‌خصوص در بحث برق و گاز اشاره کرد و ادامه داد: از شهروندان درخواست می‌شود به پویش «دو درجه کمتر» بپیوندند و با اجرای آن در محل کار یا منزل به پایداری انرژی کمک کنند.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 8 اسفند 1403
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 2
Aa