جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 23 آبان 1403
کد 12358

برنامه ملاقات مردمی فرماندار پاکدشت برگزار شد

فرماندار پاکدشت خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته ،در طول هفته با برگزاری میزخدمت در روستاها ،محلات و مصلی نماز جمعه و ملاقات مردمی پاسخگوی مشکلات شهروندان عزیز هستیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت برنامه ملاقات مردمی فرماندار پاکدشت به منظور بررسی و رفع مشکلات مراجعین،روز سه شنبه در محل فرمانداری برگزار شد.

بر پایه این گزارش ،در این دیدارها تعدادی از مردم شهرستان به بیان مطالب و دغدغه‌های خود پرداخته و فرماندار پاکدشت نیز دستورات لازم را جهت پیگیری موضوعات صادر کرد.

فرماندار پاکدشت خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته ،در طول هفته با برگزاری میزخدمت در روستاها ،محلات و مصلی نماز جمعه و ملاقات مردمی پاسخگوی مشکلات شهروندان عزیز هستیم.

فاضل کارخانه افزود: هدف از برگزاری این برنامه ها حل مشکلات مردم و ایجاد بستری مناسب برای برقراری ارتباط دوسویه و تنگاتنگ بین مسئولان و مردم با هدف عدالت محوری، پاسخ‌گویی سریع به شکایات و مطالبات مردمی، کاهش مراجعات، جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه مردم است که  به صورت مستمر در سطح شهرستان برگزار میگردد.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 23 آبان 1403
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 1
Aa