شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 5 دي 1402
کد 12205

بازدید سرزده سرپرست فرمانداری پاکدشت از شهرداری شریف آباد

سرپرست فرمانداری پاکدشت اظهار کرد :شهروندان سرمايه هاي اجتماعي شهر هستند و انتظار این است که با ارائه خدمات مطلوب و به هنگام ،گامي مهم در راستاي رفع دغدغه هاي آنها برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز دوشنبه برنامه بازدید سرزده فاضل کارخانه سرپرست فرمانداری پاکدشت از شهرداری شریف آباد برگزار شد.

بر پایه این گزارش سرپرست فرمانداری شهرستان پاکدشت طی بازدید سرزده از نحوه عملکرد مدیران و پرسنل شهرداری شریف آباد در زمینه نظم اداری، مشکلات و کم و کاستی ها، برخورد با مراجعین و میزان رضایتمندی ارباب رجوع اطلاع پیدا کرده و تکریم حقوق ارباب رجوع را اولویت اول همه ادارات جهت بهبود خدمات رسانی به مردم شهرستان عنوان کرد.

سرپرست فرمانداری پاکدشت در حاشیه این بازدید گفت : شهرداری ها در اولویت نظارت هستند، چرا که تمام خدمات شهرداری ارتباط مستقیم با تمام شهروندان دارد و کوچک‌ترین کم‌کاری در ارائه خدمات می‌تواند ،نارضایتی شهروندان را به همراه داشته باشد.

فاضل کارخانه با اشاره به اينكه حقوق شهروندان و تكريم ارباب رجوع بايد اولويت كاري همه دستگاه هاي اجرايي و اداري باشد عنوان كرد: شهروندان سرمايه هاي اجتماعي شهر هستند و انتظار این است که با ارائه خدمات مطلوب و بهنگام گامي مهم در راستاي رفع دغدغه هاي آنها برداشته شود.


  • نوشته شده
  • در سه شنبه 5 دي 1402
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 3
Aa