بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت به مناسبت هفته بهزیستی با رئیس و کارکنان اداره بهزیستی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان پاکدشت صبح روز سه شنبه ۲۷ تیرماه و با حضورفکری بخشدار مرکزی به مناسبت هفته بهزیستی از این اداره بازدید بعمل آمد .
بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت در دیدار با افشارها رئیس اداره بهزیستی در خصوص بدیهی ترین حق شهروندی برای یک معلول، تردد آسان و بیدغدغه گفت: افراد دارای معلولیت، همچون سایر افراد دارای حقوق شهروندی هستند و چه بسا به لحاظ شرایط فیزیکی، رفاه اجتماعی آنها نسبت به سایر اقشار در اولویت است. بدیهی ترین حق شهروندی برای یک معلول، تردد آسان و بیدغدغه است.
فکری در ادامه جلسه اظهار داشت: اهتمام در رفع مشکلات مردم با رویکرد ایجاد دسترسی آسان به برخی از خدمات ادارات و نهادها لازمه مدیریت شهرستانی و استانی می باشد که شکر خدا با همدلی و همراهی همه نهادها این لازمه در حال انجام است.
گفتنی است؛ در این جلسه در خصوص آسیب های اجتماعی، زندگی بهتر و رفع مشکلات معلولین ، و آموزش در مواقع بحران به صورت جامع و کاربردی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.


