شنبه 1 شهريور 1404
En
سیمای پاکدشت
معرفی شهرستان
تاریخچه
موقعیت جغرافیایی
موقعیت اجتماعی - سیاسی و تقسیمات کشوری
موقعیت اقتصادی
اماکن فرهنگی تاریخی گردشگری و زیارتی
پاکدشت به روایت تصویر
نقشه هوایی پاکدشت
پاکدشت در یک نگاه
فرمانداری پاکدشت
فرماندار پاکدشت
مسئولین فعلی فرمانداری
فرمانداران سابق
معاونین فرماندار
معاونت برنامه ریزی و توسعه
معاونت سیاسی انتظامی
معاونت فنی و امور عمرانی
حوزه فرماندار
دفتر فرماندار
روابط عمومی و امور بین الملل
جلسات ملاقات مردمی
سامانه پیامکی ارتباط مردم با فرماندار
تماس با ما
مشاور امور بانوان و خانواده
مشاور امور بانوان و خانواده
اخبار
شرح وظایف فرماندار
بخشداری ها
بخشداران
معرفی بخشداری ها
شرح وظایف بخشدار
اخبار
فرمانداری
بخشداری مرکزی
بخشداری شریف اباد
ادارات شهرستان
ارشیو کل اخبار
انتخابات 1400
اطلاعیه ها
گزارش عملکرد
چندرسانه ای
انتصابات
میز خدمت
حقوق شهروندی در نظام اداری
درباره میز خدمت
دستورالعمل ها
قوانین و مقررات
قانون انتخابات ریاست جمهوری
قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
قانون انتخابات شورای شهر و روستا
قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری
قانون مدنی
قانون مطبوعات
قانون ایین دادرسی کیفری
قانون مجازات اسلامی
قانون ایین دادرسی مدنی
سوالات متداول میز خدمت
خدمات الکترونیک
سامد
تکریم ارباب رجوع
تماس با ما
ارتباط با فرمانداری
شماره تماس ادارات شهرستان
ارتباط با مدیر پورتال
فرم پیشنهادات انتقادات درخواست و شکایات
ملاقات با فرماندار
×
ارتباط با فرماندار
ارتباط با فاضل کارخانه سرپرست فرمانداری پاكدشت
ارسال پیامک
تماس تلفنی
آدرس بر روی نقشه
تاریخ :
سه شنبه 6 تير 1402
کد
11998
لینک کوتاه
:
جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پاکدشت برگزار شد
فرماندار پاکدشت اظهار کرد : برخی از واحدهای تولیدی همچنان برای توسعه فعالیتهای خود با مشکلاتی مواجهند که مسئولان موظفند نسبت به رفع آن اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت
صبح روز دوشنبه جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان پاکدشت به منظور پیگیری و بررسی مشکلات و موانع ۱۳ واحد تولیدی به ریاست فرماندار برگزار شد.
بر پایه این گزارش جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و با حضور شکری رئیس اداره صمت ، صادقی رئیس اداره گاز، قاینی رئیس اداره بیمه تامین اجتماعی ودیگر مسئولان عضو کارگروه به منظور بررسی و رفع مشکلات شرکت ماکادام شرق ،شرکت گلدشت یکتا ،شرکت گامک سر ،شرکت نوار عایق لوله گاز ،شرکت دشت گل انی ،شرکت ارشا صنعت هزاره، شرکت تکنو اجر ،شرکت زر دانه و سویا پروتئین پارس ،صاحبان صنایع در خیابان عبادی خاتون آباد، شرکت نوآوری و شتاب افزایی دیهیم ،شرکت افق پلاستیک یکتا ،شرکت داتیس ،کشاورزان روستای چنگی با موضوعات استمهال بدهی بیمه ،استمهال بدهی بانکی ،عدم وجود انشعاب، افزایش امپر برق ،تقسيط بدهی مالیاتی، مجوز سوله سازی جهت احداث نیروگاه برق ،درخواست گاز مایع و سوخت دوم ،خسارات خشکسالی ،در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
فرماندار پاکدشت در این جلسه اظهار کرد : با وجود اینکه تاکنون فرصتهای شغلی پایداری برای افراد جویای کار در شهرکهای صنعتی این شهرستان ایجاد شده ولی برخی از واحدها همچنان برای توسعه فعالیتهای خود با مشکلاتی مواجهند که مسئولان موظفند نسبت به رفع آن اقدام کنند.
اردستانی تاکید کرد: مسئولان نباید تولیدکنندگان و سرمایهگذاران بخش خصوصی را در پیچ و خم دست و پا گیر اداری معطل کنند بلکه با سرکشی به واحدها، از نزدیک و در محل، مسائل را پیگیری و در صدد رفع آن بر آیند.
نوشته شده
در
سه شنبه 6 تير 1402
توسط
جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
تعداد بازدید
4
برچسب ها
فرماندار پاکدشت
ستاد تسهیل