جمعه 7 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 15 فروردين 1402
کد 11848

جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار شهرستان پاکدشت برگزار شد

فرماندار پاکدشت گفت :اجرای طرح ویژه نظارتی، رسیدگی سریع به شکایات مردمی و ایجاد نمایشگاه بهاره و همچنین تامین و توزیع به موقع کالای اساسی از جمله اقدامات ستاد تنظیم بازار در یکماهه اخیر بوده است .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز دوشنبه جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و با حضور ارجستانی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری، شکری رئیس اداره صمت، بویر رئیس اداره جهاد کشاورزی، حسین زاده رئیس اداره تعزیرات حکومتی و اعضای جلسه در محل دفتر فرماندار برگزار شد.

بر پایه این گزارش فرماندار پاکدشت در این جلسه گفت : تلاش اعضای تنظیم بازار شهرستان و فعالیت مستمر تمامی دست اندرکاران تنظیم بازار موجب اجرای دقیق طرح نظارتی در ایام پایانی سال و به ویژه ایام نوروز شد تا مردم در ایام تعطیلات نوروزی با خیالی آسوده کالاهای اساسی و مورد نیاز خود را خریداری کنند و رضایت نسبی مردم در ایام تعطیلات نوروزی فراهم شود.

 اردستانی با اشاره به برپایی نمایشگاه بهاره با 287 غرفه با تنوع کالایی و توزیع اقلام تنظیم بازار در این نمایشگاه، همت و تلاش مضاعف مسئولان و دست اندرکاران این بخش را قابل تقدیر دانست.

 وی تصریح کرد: ایجاد هماهنگی و تعامل، اجرای طرح ویژه نظارتی، رسیدگی سریع به شکایات مردمی و ایجاد نمایشگاه بهاره و همچنین تامین، توزیع و نظارت به موقع کالای اساسی با راه اندازی گشت­های مستقل و مشترک از جمله اقدامات تنظیم بازار در روزهای پایانی و ابتدای سال جدید بوده است .

 این مقام مسئول اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز بازرسی مستمر از واحدهای صنفی، تولیدی و خدماتی شهرستان صورت پذیرفته که در این زمینه تعدادی پرونده تخلفاتی تشکیل و اعمال قانون لازم، شامل: جریمه، نصب بنر و پلمب انجام پذیرفته است.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 15 فروردين 1402
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 2
Aa