يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 30 بهمن 1401
کد 11800

جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان پاکدشت برگزار شد

فرماندار پاکدشت تاکید کرد: ادارات و نهادها موظفند تا در برنامه‌های منسجم و مستمر، با همکاری و هم ‌افزایی، نسبت به اجرای مانورهای آمادگی در محیط طبیعی اقدام کنند تا آمادگی لازم در زمان بروز هر گونه حادثه وجود داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز یکشنبه ،جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت وبا حضور آخوندی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و اعضاء جلسه به منظور ارائه گزارش کارگروه های ذیل شورا و ارائه گزارش کارگروه ها در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

برپایه این گزارش فرماندار پاکدشت در این جلسه اظهار داشت: بی‌تفاوتی به حوزه پدافند غیرعامل در شرایطی که شاهد آرامش در منطقه هستیم، می‌تواند در زمان بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی، عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد که نمونه آن را امروز در حوزه کمبود منابع آب و برق به خوبی می‌توان مشاهده کرد.

اردستانی اظهار داشت: اگر در شرایط بارش‌های فراوان و پرآبی، برای بهبود شرایط چاره‌ای اساسی اندیشیده شده بود و در حوزه آب شرب، کشاورزی و صنعت، اقدامات لازم از جمله مصرف بهینه آب، تغییر الگوی کشت، تغییر شیوه‌های نوین آبیاری و استفاده از بازچرخانی آب در حوزه صنعت صورت می‌گرفت، امروز که کشور در خطر خشکسالی و کمبود منابع آب روبرو است، مشکلات امروز کمتر احساس می‌شد.

فرماندار پاکدشت بر لزوم اهمیت دادن به حوزه پدافند غیرعامل در حوزه‌های مختلف تأکید کرد و افزود: شرط موفقیت در مقابله با عوامل و حوادث طبیعی و غیرطبیعی به توجه به اصل پیش‌بینی و پیشگیری ارتباط مستقیم دارد، حرکت در مسیر پیشگیری در زمان بروز حوادث، اهمیتی حیاتی دارد و اگر هر اداره و ارگان در حیطه وظایف سازمانی خود، با پیش‌بینی‌های لازم،  مانع از بروز حوادث شود، اگر آن حادثه غیرمترقبه نیز اتفاق افتد، قطعا با حداقل خسارات همراه بوده و در کمترین زمان مشکل برطرف می‌شود.

اردستانی گفت: ادارات و نهادها موظفند تا در برنامه‌های منسجم و مستمر، با همکاری و هم ‌افزایی، نسبت به اجرای مانورهای آمادگی در محیط طبیعی اقدام کنند تا آمادگی لازم در زمان بروز هر گونه حادثه وجود داشته باشد.

فرماندار پاکدشت با اشاره به عبور بخش مهمی از محور امام رضا(ع) از این شهرستان اظهار داشت: پاکدشت به دلیل واقع شدن در میسر محور مهم و حیاتی شرق کشور، از اهمیت ویژه‌ای در حوزه پدافند غیرعامل برخوردار است، لذا باید برای مقابله با بحرانهای احتمالی ،چاره‌ای اساسی اندیشیده شود.



  • نوشته شده
  • در يکشنبه 30 بهمن 1401
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 2
Aa