فرماندار پاکدشت اظهار داشت : بی تردید در کنار مدیریت مصرف و تقاضا ، صرفه جویی در مصرف آب نیز از مهمترین مؤلفه های برون رفت از بحران کم آبی است .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز پنجشنبه ،جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب روستاها و شهرهای شهرستان به ریاست محسن اردستانی فرماندار پاکدشت و با حضور بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی ، بختیاری مدیر عامل آبفای استان تهران، قناد زاده زاده معاون امور عمرانی فرمانداری، نامداری مدیر عامل آب و فاضلاب جنوبشرق استان تهران ،فکری بخشدار مرکزی، طایفه خانی رئیس اداره آبفای شهرستان و کارشناسان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
بر پایه این گزارش فرماندار پاکدشت در این جلسه ضمن بررسی آخرین وضعیت منابع آب و روند آبرسانی به مشترکین شهری و روستایی این شهرستان اظهار داشت: تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم و همچنین تابستان سخت تری در پیش رو داریم.
اردستانی ادامه داد: در صورتی می توانیم به اهدافمان در مدیریت مصرف دست یابیم که صرفه جویی در مصرف آب را به یک باور عمومی در جامعه تبدیل کنیم.
وی اظهار داشت : بی تردید در کنار مدیریت مصرف و تقاضا ، صرفه جویی در مصرف آب نیز از مهمترین مؤلفه های برون رفت از بحران کم آبی است .
فرماندار پاکدشت در بخش دیگری از سخنان خود همراهی و همکاری همه جانبه مسئولین دستگاه های اجرایی شهرستان در نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه آب و همچنین همراهی ائمه جماعات ازطریق ظرفیت نافذ تریبون های مذهبی و اجتماعی نظیر نماز جمعه و نماز جماعات مساجد را فرصت مغتنمی برای ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب عنوان و خواستار اهتمام مسئولین ،ائمه ی جمعه و جماعات در اشاعه ی فرهنگ صرفه جویی در میان مردم شد.


