شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 28 آذر 1401
کد 11728

برنامه دیدار فرماندار پاکدشت با خانواده شهیدان کریمی و نجفی عرب برگزار شد

فرماندار پاکدشت گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و دلجویی از این قشر فداکار و ولایتی، روحیه خدمت رسانی را در بین مسئولان دوچندان می‌کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت صبح روز یکشنبه ،محسن اردستانی فرماندار پاکدشت به همراه کعبی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و لرنی مسؤل امور ایثارگران فرمانداری با خانواده معظم شهیدغلامرضا کریمی و همچنین خانواده معظم شهید ناصر نجفی عرب دیدار و گفت و گو کردند.

 بر پایه این گزارش فرماندار شهرستان پاکدشت در این دیدار گفت:  دیدار با خانواده معظم شهدا و دلجویی از این قشر فداکار و ولایتی، روحیه خدمت رسانی را در بین مسئولان دوچندان می‌کند.

محسن اردستانی افزود: تکریم خانواده معظم شهدا وظیفه تمامی مسئولان است.

وی ادامه داد : وظیفه همه ما این است که به پاس قدردانی از فداکاری‌های خانواده معظم شهدا و جانفشانی‌های عزیزانشان، راه امام و شهدا را ادامه دهیم و در خط ولایت گام برداریم.

فرماندار پاکدشت اظهار کرد : فرهنگ ایثار، شهادت، مجاهدت و حماسه در ایران اسلامی باید همیشه زنده بماند، زیرا عزت و اقتدار کشورمان به خاطر ایثار و شهادت جوانان عزیزمان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی است.


  • نوشته شده
  • در دوشنبه 28 آذر 1401
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 6
Aa