چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 9 شهريور 1401
کد 11552

پروژه های روستایی شهرستان پاکدشت با حضور فرماندار افتتاح شد

فرماندار پاکدشت تأکید کرد: امروز دولت سیزدهم تلاش دارد تا با کار شبانه روزی، آرمان‌های انقلاب اسلامی را جامه عمل پوشانده و زمینه تحقق دولت اسلامی که مد نظر مقام معظم رهبری و امام‌ راحل است را فراهم کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پاکدشت فرماندار شهرستان پاکدشت گفت: همزمان با هفته دولت و با همت تمامی مسئولان و بخش خصوصی، نود و سه طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان در مناطق مختلف شهری و روستایی پاکدشت افتتاح می شود .

محسن اردستانی روز سه‌شنبه در حاشیه افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی بخش مرکزی و شریف‌آباد پاکدشت گفت: امروز تمامی مسئولان در قوای سه گانه با همدلی و وفاق تلاش دارند مسائل و مشکلات جامعه را برطرف کرده و با اجرای طرح‌های مختلف، زمینه خدمت‌رسانی به مردم را فراهم کنند که بخشی از این طرح‌ها همزمان با هفته دولت افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می گیرد.

وی افزود: همزمان با هفته دولت و با همت تمامی مسئولان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، ۹۳ طرح عمرانی، خدماتی و زیرساختی با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال در مناطق مختلف شهری و روستایی افتتاح شده و علاوه بر خدمت‌رسانی به مردم، فرصت‌های شغلی پایداری را برای افراد جویای کار ایجاد شده است

اردستانی تصریح کرد: این طرح‌ها شامل ۱۵ طرح در حوزه شهری، ۸  طرح کشاورزی، ۵ طرح حوزه راه‌سازی، ۷ طرح صنعتی، ۱۴ طرح عمران و روستایی، ۲ طرح خدمات بهزیستی، ۱۲ طرح توسعه زیرساخت، ۱۲ طرح حوزه برق، ۱۴طرح مخابرات، ۱۰ طرح آب‌رسانی و ۴ طرح مربوط به شبکه گاز است

وی همچنین از افتتاح ۴ باب مدرسه در مناطق شهری و روستایی با اعتباری بالغ بر هزار میلیاد تومان خبر داد.

فرماندار پاکدشت گفت: در حوزه شهری، احداث باغ راه مدافعان حرم با مساحت ۸ هزار و ۶۰۰ مترمربع به طول ۸۰۰ متر از میدان س لیمانی تا شهرک شهید نامجو با امکانات چون پیست دوچرخه‌سواری و مسیر پیاده‌روی، فضایی مناسب برای شهروندان ایجاد کرده است

وی از افتتاح ساختمان منطقه یک شهرداری در ۸ طبقه و مساحت ۲ هزار و ۱۳۰ مترمربع از دیگر پروژه‌های حوزه شهری یاد کرد.

فرماندار پاکدشت از افتتاح چندین کارخانه در بخش صنعت خبر داد و افزود: در حوزه صنعت و با کمک بخش خصوصی چندین کارخانه از جمله کارخانه تولیدات شیرآلات بهداشتی با ۲۴ هزار و ۴۴۰ مترمربع مساحت، کارخانه تولید کاغذ دیواری با مساحت ۱۵ هزار و ۸۶۲ مترمربع؛ کارخانه تولید لنت سرامیک خودرو و کارخانه تولید قطعات خودرو در شهرک صنعتی عباس‌آباد و شنزار احداث شده و بمناسبت هفته دولت به بهره‌برداری می رسد.

اردستانی تأکید کرد: امروز همه مسئولان و به ویژه دولت سیزدهم تلاش دارد تا با کار شبانه روزی، آرمان‌های انقلاب اسلامی را جامه عمل پوشانده و زمینه تحقق دولت اسلامی که مد نظر مقام معظم رهبری و امام‌ راحل است را فراهم کنند.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 9 شهريور 1401
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 9
Aa